Profile

Η ψηφιακή τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο σχεδιασμού, παράδοσης και λειτουργίας των έργων κατασκευής και υποδομής.

Τα μεγάλα δεδομένα (Big Data), η τρισδιάστατη εκτύπωση (3D Printing), τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV-Drones), οι ενσωματωμένοι αισθητήρες (Embedded Sensors) και η μοντελοποίηση πληροφοριών κτιρίων (BIM-Building Information Modeling) αλλάζουν τον κλάδο των κατασκευών, αντικαθιστώντας τις παλιές πρακτικές με σύγχρονα & καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός στις κατασκευές δεν είναι απλά μια επιλογή αλλά μια αναγκαιότητα. Επιπροσθέτως αποτελεί μια ευκαιρία για τον επαναπροσδιορισμό των λειτουργιών και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας, της ταχύτητας και της ευελιξίας των κατασκευών.

Η Digital Construction Expo – Forum στοχεύει να αναδείξει τον αντίκτυπο της ψηφιακής τεχνολογίας & καινοτομίας στο δομημένο περιβάλλον και στην αστική ανάπλαση.

Οι εκθέτες-χορηγοί θα παρουσιάσουν καινοτόμες λύσεις σε συγκεκριμένο target group επισκεπτών όπως μηχανικούς, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, τεχνολόγους , προγραμματιστές και άλλους εμπλεκόμενους φορείς.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μερικές από τις πιο πρωτοποριακές νέες ψηφιακές τεχνολογίες και λύσεις που διατίθενται στην αγορά και να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ημερίδες.

Η Digital Construction Expo – Forum  θα λάβει χώρα παράλληλα με την διοργάνωση INDELEX & SMART HOME Expo από 11 έως 13 Μαϊου 2019 στο εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας / Ελληνικό.
Expo - Forum

Στο επίκεντρο της DIGITAL CONSTRUCTION θα βρεθεί η αξιοποίηση της καινοτομίας και των νέων τεχνολογικών εργαλείων στις κατασκευές, τις υποδομές την αρχιτεκτονική και την αστική ανάπλαση όπως:

  • Τρισδιάστατη Εκτύπωση / 3D Printing
  • Τρισδιάστατη Σάρωση / 3D Scanning
  • Παραμετρική Μοντελοποίηση / ΒΙΜ
  • Εικονική Πραγματικότητα / Virtual Reality
  • Επαυξημένη Πραγματικότητα / Augmented Reality
  • Μη Επανδρωμένα Εναέρια Οχήματα / Drones - UAVs
  • Μεγάλα Δεδομένα / Big Data
  • Βάσεις Δεδομένων / Cloud

H Digital Construction απευθύνεται σε επαγγελματίες επισκέπτες στον χώρο τωνκατασκευών όπως:

Μηχανικοί: Πολιτικοί, Αγρονόμοι-Τοπογράφοι, Μηχανολόγοι, Ηλεκτρολόγοι, Ηλεκτρονικοί, Αρχιτέκτονες, Interior Designers, Κατασκευαστές, ICT Managers, Building Services, Facilities, Estate Managers.

Οι επισκέπτες θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν σύγχρονες λύσεις για τον σχεδιασμό & την υλοποίηση κάθε τεχνικού έργου.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί Forum με ομιλίες & παρουσιάσεις για τις καινοτόμες τεχνολογίες & τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον κλάδο των κατασκευών.

Οι επισκέπτες εκτός από την περιήγηση στα περίπτερα θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν τις ημερίδες, με απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή τους.


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤE ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ & ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΙΔΩΝ ΕΔΩ
Εγγραφή

Εγγράψου τώρα σαν επισκέπτης για να πάρεις το άμεσα το badge εισόδου σου και να αποκτήσεις πρόσβαση στην έκθεση & τις ημερίδες. 

Επιλέγοντας υποβολή:

Συμφωνείς με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις της Πολιτικής Απορρήτου, και συναινείς στο ότι μπορούμε να σου στέλνουμε πληροφορίες για τις εκθέσεις μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

DIGITAL CONSTRUCTION - ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Τόπος - Ωράριο

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ( Λ. Ποσειδώνος ), το οποίο διαθέτει άριστες υποδομές, πολύ μεγάλο parking και είναι εξαιρετικά προσβάσιμο. είτε με αυτοκίνητο είτε με αστική συγκοινωνία όπου εκτελούνται συχνά δρομολόγια των λεωφορείων από όλα τα σημεία της πόλης ενώ υπάρχει και στάση τραμ με ανταπόκριση σε σταθμούς του Μετρό.

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Σάββατο             11 Μαίου 2019      10:00-20:00

Κυριακή             12 Μαίου 2019      10:00-20:00

Δευτέρα             13 Μαίου 2019      10:00-20:00

 Στο Κέντρο ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, Λ. Ποσειδώνος έρχεστε με:

Ι.Χ. αυτοκίνητο από Λ. Βουλιαγμένης, Λ. Ποσειδώνος και Λ. Αλίμου (parking απεριόριστο).

ΤΡΑΜ: Σύνταγμα – Βούλα, 2η στάση Αγ. Κοσμά

ΤΡΑΜ: Πειραιάς – Βούλα, 2η στάση Αγ. Κοσμά

Αστική Συγκ/νία: Α2,  Ακαδημία – Βούλα (μέσω Αμφιθέας), 2η στάση Αγ. Κοσμά

Αστική Συγκ/νία: Α1, Πειραιάς – Βούλα, 2η στάση Αγ. Κοσμά

Αστική Συγκ/νία: 140, Πολύγωνο – Γλυφάδα, 2η στάση Αγ. Κοσμά

Αστική Συγκ/νία: Γ1, Πειραιάς – Βάρκιζα, 2η στάση Αγ. Κοσμά


Χρησιμοποιήστε το GoogleMaps και λάβετε οδηγίες από την περιοχή που μένετε.
Επικοινωνία

Αν θέλετε να γίνετε εκθέτης - χορηγός ή έχετε απορίες σχετικά με την διοργάνωση, καθώς και πληροφορίες όσον αφορά την επίσκεψη σας
επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: contact@digitalconstructions.eu
ή

τηλεφωνήστε στο 210-6619827
Blog

«Επιστρατεύουν» videogame και χάρτες 3D για την αναστήλωση της Παναγίας των Παρισίων

24-04-2019

  Πληθώρα «πηγών» για την αναστήλωση του εμβληματικού Καθεδρικού. Λεπτομερείς τρισδιάστατοι χάρτες του εμβληματικού και ιστορικού καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων, θα βοηθήσουν στην αναστήλωσή του, μετά την καταστροφή που υπέστη από...

Read more

Επαναστατική μέθοδος καλουπώματος σκυροδέματος με 3d printing!

18-04-2019

Το σκυρόδεμα είναι παραδοσιακά το πιο συνηθισμένο οικοδομικό υλικό φέροντα οργανισμού κτιρών στην Ελλάδα. Διαδόθηκε και σχεδόν μονοπώλησε τις κατασκευές χάρη στην μεγάλη αντοχή του, σε συνδυασμό με την ευελιξία...

Read more

MGMEDIAEXPO LTD

MGMEDIAEXPO LTD organizes specialized exhibitions of high international standards.

Our current portfolio includes trade exhibitions & conferences from a diverse range of industries.

www.mgmediaexpo.eu

CONTACT US

MGMEDIAEXPO LTD

Cyprus Tel: +357 25281826,

Athens Tel: +30 210 6619827, +30 210 3006619

contact@digitalconstructions.eu